Αρχική Βιβλία "Η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν έτρωγε το φαγητό της"

"Η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν έτρωγε το φαγητό της"

Ξέρετε εσείς κανένα παιδάκι που να μην τρώει το φαγητό του; Εγώ ξέρω. Καμηλοπαρδαλάκι όμως ξέρετε; Ε, λοιπόν, αυτή είναι η Νεφέλη. Μια μικρούλα καμηλοπάρδαλη που δεν μπορεί να κατεβάσει μπουκιά απ’ τα δροσερά, τρυφερά φυλλαράκια που με τόση φροντίδα εξασφαλίζει η μαμά της. Πόσο στεναχωριέται αυτή η καημένη μαμά, πόσο ανησυχεί! Αλλά η Νεφέλη το βιολί της. Ώσπου μια μέρα ένας μεγάλος κίνδυνος θα κάνει τη Νεφέλη να καταλάβει πολλά πράγματα και ν’ αλλάξει ...βιολί.
Η Έρη Ρίτσου, κόρη του μεγάλου μας ποιητή, γράφει ένα παραμύθι για ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά, το φαγητό. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε παίξει κυνηγητό με το παιδάκι σας για να φάει μια μπουκιά; Ένα βιβλίο - οδηγός για όσα παιδάκια δεν τρώνε το φαγητό τους αλλά και για όλες τις μαμάδες που ταλαιπωρούνται όταν έρθει η ώρα του φαγητού του παιδιού τους.

ISBN: 978-960-04-4157-4
Εκδόσεις: Κέδρος
Εικονογράφηση: Δημήτρης Κάσδαγλης
Τιμή: 12.11€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.