Αρχική InfoMommy Νέα Η μόδα πάει στο μουσείο Μπενάκη

Η μόδα πάει στο μουσείο Μπενάκη

"ARRRGH! Τέρατα και Σημεία στη Μόδα" είναι ο τίτλος της έκθεσης που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη. Στόχος του επιμελητή της έκθεσης Βασίλη Ζηδιανάκη, να δει την επίδραση της pop κουλτούρας στην υψηλή ραπτική, αλλά και να ερευνήσει τα όρια της αντίληψής μας για το Τι Είναι Τέρας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται δημιουργίες των Maison Martin Margiela, Walter Van Beirendonck, Bart Hess, Jean-Charles De Castelbajac, Mareunrol’s, Bas Kosters, Issey Miyake, Henrik Vibskov, Dr NOKI’s NHS, Charlie Le Mindu, Hideki Seo, Alexis Themistocleous, Boris Hoppek, Craig Green, Bernhard Willhelm, Marcus Tomlinson, Bronwen Marshall, Rejina Pyo, Cassette Playa and Gary Card, Andrea Ayala Closa, Γιώργος Τούρλας, Digitaria, Niek Pulles aka HEYNIEK, Piers Atkinson και Pyuupiru μεταξύ άλλων.

Έως 31 Ιουλίου.

Μουσείο Μπενάκη οδού Πειραιώς

Πειραιώς 138, τηλ. 3453338,

www.benaki.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.