Αρχική Νέα Η Ναπολιτάνικη αγορά στο Μοσχάτο

Η Ναπολιτάνικη αγορά στο Μοσχάτο

Η Ναπολιτάνικη Αγορά στο ΜοσχάτοΟ Δήμος Μοσχάτου σε συνεργασία με το Ελληνοϊταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο φιλοξενούν την Ναπολιτάνικη αγορά από 9 έως 11 Οκτωβρίου. Επομένως, συμπεριλάβετε στις εξόδους του τριημέρου, και το πέρασμα από το Μοσχάτο για να συμμετάσχετε στην κεφάτη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν Οι Ναπολιτάνοι και φυσικά να γευτείτε όση πίτσα Ναπολιτάνα τραβάει η όρεξή σας.

Από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, στην πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου (Χρ. Σμύρνης και Κοραή), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγοράσουν διάσημα ιταλικά προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές! Στην πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου, με ελεύθερη είσοδο, θα βρουν ρούχα, παπούτσια, είδη από δέρμα, κατασκευασμένα από μάστορες της Napoli! Θα δοκιμάσουν τις πραγματικές γεύσεις της Campania και θα απολαύσουν αυθεντικά ζυμαρικά και pizza της Napoli, παράλληλα με μουσικοχορευτικά δρώμενα. Τα χρώματα, αρώματα και η φιλοξενία της Napoli θα παρασύρουν τους επισκέπτες σε ένα τυπικό Μεσογειακό περιβάλλον!
Η τελετή των εγκαινίων θα συνοδεύεται από πολιτιστικό πρόγραμμα και εκπλήξεις!

Εγκαίνια:Παρασκευή 9/10/09, ώρα 7.30μ.μ.
Πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.