Αρχική InfoMommy Νέα Η ομορφιά πάει... στο The Mall Athens

Η ομορφιά πάει... στο The Mall Athens

Ένα μοναδικό event για τις γυναίκες θα λάβει χώρα στο The Mall Athens από σήμερα 9 έως και τις 26 Μαρτίου. Όσες βρεθούν στο 3ο επιπέδο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ομορφιά, τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, της περιποίησης και των αρωμάτων.

Παράλληλα όσες επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ομορφιάς του “The Mall Girl by Mirror” που θα αναδείξει την πρωταγωνίστρια στο επόμενο editorial του περιοδικού! Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να φωτογραφηθούν στο photobooth του περιοδικού το οποίο θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή: 15.00 – 20.00 και Σάββατο – Κυριακή: 14.00 – 20.00.

Κάθε Σάββατο, στο ίδιο stage θα πραγματοποιύνται live εκπομπές από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Athens DJ (10/3) και Λάμψη (17/3) και το Σάββατο 24/3 DJ Set με τον Κώστα Ζήκο.

Τέλος, μια έκπληξη για όλες τις επισκέπτριες. Με αγορές από €50 και πάνω, με την επίδειξη οποιαδήποτε απόδειξης* από τα καταστήματα του εμπορικού, δίνεται μια συλλεκτική τσάντα Beauty Calls!»
* Ισχύει από τις 12/3 και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με αποδείξεις ημέρας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.