Αρχική Νέα Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Δράκοι, γοργόνες, διαβόλοι και τριβόλοι, μοχθηρές μάγισσες, αέρινες βασιλοπούλες και ακαταμάχητα πριγκιπόπουλα, στοιχειά που φυλάνε θησαυρούς αμύθητους, πλάσματα παράξενα και τόποι μαγικοί. Ζώα που μιλούνε, δέντρα που πονούνε, μαγικά τσουκάλια και παλάτια αστραφτερά, ήρωες και ηρωίδες καιρών αλλοτινών, κόσμοι κρυμμένοι στης θάλασσας τα βάθη…
Όσα χωράει η φαντασία σας κι ακόμα πιο πολλά!!!

Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη ξετυλίγει μια κόκκινη κλωστή γεμάτη παραμύθια, θρύλους, τραγούδια και ιστορίες από όλο τον κόσμο. Μια επιλογή από το πλούσιο ρεπερτόριό της και από τα προγράμματα που σχεδίασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ειδικά για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Πότε: 12 και 19 Μαρτίου & 2 και 9 Απριλίου 2011, από Δευτέρα έως Παρασκευή
Πού: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4 Κολωνάκι
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: τηλ. 210 - 7294220


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.