Αρχική Famous Parents Η πρώτη μέρα της Σούρι Κρουζ στο σχολείο

Η πρώτη μέρα της Σούρι Κρουζ στο σχολείο

Είναι η πιο famous 6χρονη στον κόσμο και οι παπαράτσι την ακολουθούν κατά πόδας. Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει αλλιώς, αφού πρόκειται για την κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, ενός από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ, του οποίου το διαζύγιο είναι ακόμη πολύ νωπό.

Αλλά, επειδή και οι διάσημοι κάποια πράγματα αναγκάζονται να τα κάνουν όπως οι κοινοί θνητοί, η μικρή Σούρι χτες Τρίτη παρουσιάστηκε στο σχολείο για την πρώτη μέρα φοίτησής της στην Α' δημοτικού. Ενώ ο Τομ Κρουζ περνά αυτές τις μέρες χαλαρά στο Λονδίνο, η Κέιτι, η οποία αποδεικνύεται πολύ σοβαρή στις υποχρεώσεις της απέναντι στο παιδί της, συνόδευσε τη Σούρι στο ιδιωτικό σχολείο Avenues στο Τσέλσι, με κάθε προφύλαξη βέβαια προς αποφυγή των φωτογράφων που καραδοκούσαν. Η Σούρι ως συνεπές πρωτάκι φορούσε τη στολή του σχολείου και ένα μοναδικό "εξωσχολικό" αξεσουάρ, το ροζ φιόγκο στα μαλλιά, που συνδύαζε με το ροζ σακίδιό της.
Βέβαια, η άφιξη της κόρης του Κρουζ στο σχολείο έχει αρχίσει να προξενεί πονοκέφαλο στους υπόλοιπους γονείς, οι οποίοι εκδήλωσαν ήδη στη διεύθυνση το φόβο τους το σχολείο να κατακλύζεται καθημερινά από παπαράτσι που προσπαθούν να έχουν ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο της διάσημης μαθήτριας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.