Αρχική Βιβλία "Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια: Πώς γίνονται;"

"Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια: Πώς γίνονται;"

"Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια: Πώς γίνονται;" είναι ένα βιβλίο γνώσης και ενημέρωσης για το πώς φτιάχνονται πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσιάζονται βήμα βήμα όλα τα στάδια παραγωγής καθημερινών πραγμάτων και προϊόντων, από μια σβήστρα έως το πετρέλαιο και τα παράγωγά του. Η πλούσια εικονογράφηση συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα κείμενα για την πληρέστερη κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής. Ακόμη το βιβλίο συνοδεύεται από γλωσσάρι για την καλύτερη κατανόηση των επιστημονικών όρων από τα παιδιά. Το βιβλίο, λόγω του εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου του, αποτελεί επίσης ένα χρήσιμο βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για τους γονείς, που θα μπορούν να δίνουν περισσότερες απαντήσεις στα καθημερινά ερωτήματα των παιδιών τους.

Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε:
Πώς φτιάχνονται αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως:-Τα βιβλία - Τα cd - το παγωτό - τα ζυμαρικά- οι κιθάρες- οι τσίχλες -οι κηρομπογιές - οι μπάλες ποδοσφαίρου - η οδοντόκρεμα - τα παπούτσια Αλλά ακόμη και βιομηχανικά προϊόντα, όπως: - το γυαλί - το τσιμέντο - το πετρέλαιο - το καουτσούκ κ.ά.
Η διαδικασία για την παραγωγή αυτών των προϊόντων αλλά και δεκάδων άλλων, δίνεται με πολύ κατανοητό και ευχάριστο τρόπο στις σελίδες αυτού του βιβλίου, με την πολύχρωμη εικονογράφηση, που θα εντυπωσιάσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών!

Συγγραφείς: Bill Slavin, Jim Slavin,
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
Σελίδες: 59
ISBN: 978-960-457-402-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.