Αρχική Uncategorized Η Σάσα Βούλγαρη στην αυλή του Ακαδήμεια!

Η Σάσα Βούλγαρη στην αυλή του Ακαδήμεια!

Βραδιές αφήγησης παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους διοργανώνονται στην αυλή του Ακαδήμεια τις ζεστές νύχτες του Ιουλίου. Η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη υπόσχεται να μαγέψει το κοινό και να το παρασύρει στον κόσμο των θρύλων, των ποιημάτων και των τραγουδιών!

Δευτέρα 4 Ιουλίου 8:30μ.μ.: Βραδιά αφήγησης για μικρούς και μεγάλους: "Οι δράκοι κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά"
Δράκοι, Δράκοντες, Δρακόφιδα... ποιες είναι οι διαφορές και ποιες οι ομοιότητές τους; Δρακότρυπες, Δρακόβουνα, Δρακοσπηλιές... που είναι τα λημέρια τους;
Παραμύθια και θρύλοι από την Ελλάδα, την Κίνα, την Ινδονησία, και άλλα του κόσμου μέρη που μας προσκαλούν να γνωρίσουμε τον φοβερό και μυστηριακό αλλά και αλλόκοτα γοητευτικό κόσμο των Δράκων.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 9:30μ.μ. Βραδιά αφήγησης για ενήλικες: ΠΕΠΤΕΡΥΓΟΜΑΙ...*στου φεγγαριού το Φως
(*φτερουγάω, από ποίημα της Σαπφούς)

Απαλό, το φως του φεγγαριού, μονοπάτια ζωγραφίζει απάνω στο νερό της θάλασσας. Γλιστράει σαν αερικό κι αποκαλύπτει μυστικά, κρυμμένα ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων. Απρόσμενα και μυστηριακά, ερωτικά, τρομακτικά κι αλλόκοτα…
Πανάρχαιοι θρύλοι και ιστορήσεις για τις μαγικές δυνάμεις του φεγγαριού, μαγικά εξωτικά παραμύθια για έρωτες μυθικούς, και παιχνίδια πονηρά που αποκαλύπτονται στο φως της πανσέληνου.
Κι ακόμα ανατρεπτικά λογοτεχνικά κείμενα, ερωτικά ποιήματα και τραγούδια που υμνούν το ασημένιο φως του φεγγαριού, τον έρωτα και τη φύση.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ (Στα παιδιά δωρεάν ένα αναψυκτικό)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr,


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.