Αρχική InfoDad Η συζυγική γκρίνια κάνει καλό στην καρδιά!

Η συζυγική γκρίνια κάνει καλό στην καρδιά!

Τελικά, η συζυγική γκρίνια δεν είναι και τόση κακή. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες είναι παντρεμένοι ή απλά συζούν με κάποια γυναίκα, αναζητούν ιατρική φροντίδα για τα καρδιακά τους προβλήματα νωρίτερα από τους διαζευγμένους, τους χήρους ή τους ελεύθερους άνδρες!

Ειδικότερα, όσοι είναι παντρεμένοι και αισθανθούν έναν έντονο πόνο στο στήθος ή οποιοδήποτε άλλη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία τους, έχουν περίπου 75,3% πιθανότητες να πάνε σε ένα νοσοκομείο και να εξεταστούν εντός έξι ωρών, εξαιτίας της φορτικής γκρίνιας της συντρόφου. Στον αντίποδα βρίσκονται οι εργένηδες που έχουν λιγότερες πιθανότητες να επισκεφθούν το νοσοκομείο στο ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Η κρεβατομουρμούρα και η γκρίνια της συντρόφου λειτουργούν καταλυτικά ούτως ώστε ο πάσχων να πάει στο νοσοκομείο μια ώρα αρχύτερα, να προλάβει σημαντικά την εξέλιξη μιας καρδιοπάθειας και εντέλει να δεχθεί την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η μελέτη έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Candian Medical Association (CMAJ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.