Αρχική Famous Parents Η Φαίη, ο Γιώργος και ο υιός εκδρομή στο χωριό

Η Φαίη, ο Γιώργος και ο υιός εκδρομή στο χωριό

Καλός ο καιρός το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και η τριμελής οικογένεια είπε να ξεσκάσει λιγάκι, αλλά να δει και τους γονείς. Έτσι, το δημοφιλές ζευγάρι των παρουσιαστών του "Πρωινό mou" του Mega, μαζί με τον επτά μηνών γιο τους, αλλά και το συνεργάτη τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, βρέθηκαν στη Βόρειο Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στο αεροδρόμιο τους περίμενε ο πατέρας της παρουσιάστριας και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στα Άνω Πορόια Σερρών που είναι ο τόπος καταγωγής της Φαίης.


“Αποφάσισαν να συνδυάσουν την τη διασκέδασή τους και με δουλειά. Ξεκουράστηκαν για λίγες μέρες, απολαμβάνοντας βόλτες στη φύση, ιππασία, αλλά και τα πλούσια γεύματα που τους ετοίμαζε η μητέρα της Φαίης. Ωστόσο είχαν χρόνο για να ολοκληρώσουν και τα γυρίσματα ενός σύντομου οδοιπορικού στο χωριό της Φαίης. Μέσω του ρεπορτάζ που θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες στην εκπομπή, οι τηλεθεατές του Mega θα περιηγηθούν στις ομορφιές της περιοχής και θα γνωρίσουν τοπικές παραδοσιακές συνταγές” δήλωσε στο περιοδικό “ΟΚ” πηγή από το περιβάλλον τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.