Αρχική InfoTeens Υγεία Η φράντζα "απειλεί" την υγεία!

Η φράντζα "απειλεί" την υγεία!

Κάθε έφηβος που θέλει να ακολουθήσει την μόδα και τις στιλιστικές τάσεις της εποχής έχει φράντζα την οποία επιμελείται με ιδιαίτερη χάρη και φροντίδα σαν κόρη οφθαλμού.

Τις απόψεις των νέων όμως ανατρέπουν τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγαν επιστήμονες στις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία η φράντζα βλάπτει σοβαρά την όραση, αλλά και τον αυχένα.

Τα μαλλια με στιλ φράντζα καλύπτουν το ένα μάτι, με αποτέλεσμα να κουράζεται περισσότερο το άλλο σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει και την λειτουργία του άλλου ματιού. Όσο για τον αυχένα, αυτός επιβαρύνεται εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κάτοχος της φράντζας γέρνει ασυναίσθητα το κεφάλι, για να… βλέπει καλύτερα.

Τι λέτε θα μείνετε πιστοί στο emo look;


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.