Αρχική Βιβλία "Η χειροβομβίδα που ήθελε να είναι σαν... τη βίδα"

"Η χειροβομβίδα που ήθελε να είναι σαν... τη βίδα"

Το επόμενο Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στις 12:30 μ.μ., οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Κ. Αλεξάνδρου με εικονογράφηση της Ελίζας Βαβούρη "Η χειροβομβίδα που ήθελε να είναι σαν... τη βίδα". Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν παιχνίδια μουσικής και φαντασίας, θα μάθουν το τραγούδι της χειροβομβίδας και θα συμμετάσχουν σε ειρηνική πορεία με τις αφίσες και το πανό που θα έχουν φτιάξει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Κάπου σ’ έναν ταλαιπωρηµένο πλανήτη, ήταν κάποτε µια άπληστη χώρα, η Φοβερινική... Ο πόλεµος ήταν η ειδικότητά της.
Στην άκρη ενός δάσους της Φοβερινικής, ήταν κάποτε ένα οπλοστάσιο... Σε µια γωνιά αυτού του οπλοστασίου βρέθηκε κάποτε µια χειροβοµβίδα που ήταν µάλλον διαφορετική από τις άλλες... Αυτή, σε αντίθεση µε τα αδέρφια της, δεν ένιωθε χαρά µε την καταστροφή. ∆εν δεχόταν ότι γεννήθηκε για να προκαλεί θλίψη…

Είσοδος ελεύθερη
Πού:
Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24 Αθήνα, τηλ. 210 - 3217917
Πότε: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011
Ώρα: 12;30
Ηλικίες: από 4 ετών


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.