Αρχική InfoTeens Νέα Η Amita γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α (16/9)

Η Amita γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α (16/9)

Ο χυμός Amita Motion μας προσκαλεί να νιώσουμε την ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με απίστευτα happenings στον πιο θετικό θεσμό, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, που ξεσηκώνει κάθε χρόνο την Αθήνα.
Φέτος και για πρώτη φορά η Amita Motion δίνει την ευκαιρία στους νέους να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες στον πιο θετικό διαγωνισμό Amita Motion It's My Live. Υποδέχεται το πιο δυναμικό positive crew που θα αναδειχθεί από την online ψηφοφορία στο www.thetikienergeia.gr για να ζήσει την παραγωγή της απόλυτης θετικής γιορτής λεπτό προς λεπτό, ενώ το αντίστοιχο warm up band που θα επιλεγεί από τους νέους μέσω της ψηφοφορίας στη σελίδα της Amita Motion θα ανοίξει την εκδήλωση.
Η Amita Motion γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας παρέα με τους:

GOIN’ THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, STAVENTO & TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ DECIBELL.

Πού: ΟΑΚΑ (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ), Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη, Μαρούσι, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.