Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Amita Motion “σαλπάρει θετικά…” στο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου

Η Amita Motion “σαλπάρει θετικά…” στο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου

Η Amita Motion για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι ο μέγας χορηγός του 48ου Διεθνούς Ράλλυ Αιγαίου. Η επιτυχημένη και δυναμική συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.), τον μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό όμιλο της Ελλάδας, συνεχίζεται και η Amita Motion πνέει προς το Αιγαίο με ανέμους θετικής ενέργειας! Η Coca – Cola Τρία Έψιλον με την Amita Motion, υπηρετώντας τον ανώτατο θεσμό της ευγενούς χορηγίας, σε μια γιορτή του ναυταθλητισμού όπως το 48ο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου, στοχεύει και φέτος να γεμίσει με «θετική ενέργεια» όλα τα διαγωνιζόμενα πληρώματα και τα νησιά του Αιγαίου! Το Ράλλυ Αιγαίου, αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση ανοικτής θαλάσσης στην χώρα, η οποία εξασφαλίζει κάθε χρόνο τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων Ελληνικών και ξένων αγωνιστικών σκαφών. Παράλληλα, ηAmita Motion είναι αποκλειστικός χορηγός στο σκάφος BOOKER ΙΙ – AMITA MOTION με skipper τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Δημήτρη Δεληγιάννη. Ο καταξιωμένος καπετάνιος με το έμπειρο πλήρωμα του, φιλοδοξούν και φέτος να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Το 48ο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου ανοίγει πανιά με αφετηρία το Φάληρο την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στο Σούνιο την Κυριακή 24 Ιουλίου. Τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος θα ακολουθήσουν την διαδρομή Φάληρο - Αμοργός - Σάμος - Οινούσσες – Σούνιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.