Αρχική Famous Parents Η Jessica Simpson θέλει να μεγαλώσει ένα ανεξάρτητο παιδί

Η Jessica Simpson θέλει να μεγαλώσει ένα ανεξάρτητο παιδί

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ονειρεύται να αναθρέψει ένα ανεξάρτητο άτομο γι αυτό οι προσδοκίες της για την μόλις 4 μηνών Maxwell είναι περιορισμένες.
Η νεαρή μητέρα μίλησε για το νέο της ρόλο, αυτόν της μητρότητας, στο γυναικείο blog iVillage . "Προφανώς θέλω να ξέρω ότι η κόρη μου είναι υγιής, ότι κάνω το σωστό για τη φροντίδα της και ότι θα πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Αλλά, νομίζω ότι ως γονείς, δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα παιδιά μας με τα άλλα. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στην προσωπικότητα του δικού μας παιδιού."

Η Τζέσικα παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε βοήθεια όταν πήγε την Maxwell στο σπίτι από το νοσοκομείο. «Δεν έχουμε νταντά καθημερινά, αλλά είχαμε μια νοσοκόμα κάθε νύχτα τις πρώτες ημέρες και πραγματικά με βοήθησε πολύ", είπε η νέα μαμά. Επίσης παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται πολύ να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και η προσπάθεια συνεχίζεται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.