Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η Sony δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια των e-παιχνιδιών

Η Sony δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια των e-παιχνιδιών

O επικεφαλής της Sony, Χάουαρντ Στρίνγκερ, παραδέχτηκε ότι η εταιρία δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια του δικτύου διαδικτυακών παιχνιδιών Playstation Network ή οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού συστήματος στον κόσμο του εγκλήματος του κυβερνοχώρου.

Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της υποκλοπής προσωπικών δεδομένων 100 εκατ. πελατών της, ο κ. Στρίνγκερ τόνισε πως η διατήρηση της ασφάλειας του δικτύου αποτελεί «μια διαδικασία χωρίς τέλος», για την οποία κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν είναι «100% ασφαλής». Ο κ. Στρίνγκερ είπε ότι η επίθεση που δέχτηκαν τα συστήματα της Sony ενδέχεται να είναι η μεγαλύτερη υποκλοπή εταιρικών δεδομένων στην ιστορία.

Πηγή: Εφημερίδα "Καθημερινή"


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.