Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η The Body Shop στηρίζει τον αγώνα κατά της εμπορίας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς!

Η The Body Shop στηρίζει τον αγώνα κατά της εμπορίας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς!

Μια εταιρεία καλλυντικών που έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές περιβαλλοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα, όπως η «The Body Shop», δεν θα μπορούσε να απέχει από τον αγώνα για την καταπολέμηση της εμπορίας παιδιών και νέων για σεξουαλικούς σκοπούς.
Για να στηρίξει την εκστρατεία «Stop Sex Trafficking of Children & Young People» η εταιρεία λανσάρει την περιορισμένης κυκλοφορίας τσάντα «The Stop Bag». Ως «στάμπες» για το συλλεκτικό αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκαν αποτυπώματα των χεριών της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού Nicole Kidman, της ηθοποιού Joanna Lumley, του διάσημου βρετανού chef Jamie Oliver, του μουσικού και παραγωγού Mark Ronson, της βραβευμένης με Oscar και Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών Mira Sorvino καθώς και του παρουσιαστή του CNN Piers Morgan, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την εκστρατεία. Η τσάντα παράγεται από 100% βαμβακερό υλικό από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες ώστε να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με στυλ γνωρίζοντας παράλληλα ότι συνεισφέρετε σ’ ένα σκοπό που αξίζει.
*Η τσάντα θα διατίθεται από τις 3/10 στα καταστήματα της «The Body Shop».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.