Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ηappy Socks are Laki

Ηappy Socks are Laki

Μπορεί ένα ζευγάρι "αστείες" κάλτσες να αλλάξει τη διάθεση μας και να μας βοηθήσει να δούμε τη μέρα που ξεκινάει με περισσότερη αισιοδοξία και θετική σκέψη; Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι απ΄ αυτούς που το πιστεύουν. "Έτοιμες λοιπόν. Οι χαρούμενες κάλτσες... Φορέστε τες! Γιατί εφ´ όσον η χαρά δεν μπορεί να είναι στο κεφάλι μας, ας είναι τουλάχιστον στα πόδια μας!". Μ΄ αυτό το σχόλιο ο αγαπημένος ηθοποιός παρουσίασε τη συνεργασία του με τη γνωστή εταιρεία Happy Socks.

Για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας της, ο κορυφαίος κωμικός δημιούργησε τρία νέα σχέδια Happy Socks που αποδίδουν το μοναδικό χιούμορ του. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των "Ηappy Socks are Laki" , όπως ονομάζεται η ειδική αυτή σειρά, θα διατεθούν για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Τις “Happy Socks are Laki” θα βρείτε στα:
Attica, Notos Galleries, Haralas, Carouzos, Καλογήρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.