Αρχική Uncategorized Θέατρο και μάσκες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (19/2)

Θέατρο και μάσκες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (19/2)

Το τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα το Θέατρο και τις Μάσκες την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11:00.Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 12 ετών και τους γονείς τους. Οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στην περιοδική έκθεση «Το Δώρο του Διονύσου» και θα ανακαλύψουν στοιχεία για τη γέννηση και το ρόλο του θέατρου και της μάσκας στην αρχαιότητα. Στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τις δικές τους μάσκες αφήνοντας ελεύθερη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΑΜΘ, στο τηλ: 2310.830538 (εσωτ. 119) από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου τις ώρες 12:00 – 14:30.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Μαν. Ανδρόνικου 6


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.