Αρχική Βιβλία Θέλετε να ακούσετε μια ιστορία;

Θέλετε να ακούσετε μια ιστορία;

Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών. Τώρα μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ παράλληλα τις διαβάζετε γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Στο site mikrosanagnostis.gr μπορείτε να ανακαλύπτετε μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα όπως την τρυφερή ιστορία με πεφταστέρια, που είναι οι καλύτεροι παραμυθάδες του ουρανού στη γη και που μας αφηγείται η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου. Είναι «Οι φορεσιές του φεγγαριού» της Σοφίας Μαντουβάλου.

Δείτε το βιβλίο και ακούστε την ιστορία πατώντας ΕΔΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.