Αρχική Νέα Θα σου δώσω κι εγώ για τις αρκούδες το μέλι…

Θα σου δώσω κι εγώ για τις αρκούδες το μέλι…

Αρκτούρος Ένα παστέλι 20 μέτρων και 50 γλυπτά αρκουδάκια από μέλι θα κατασκευάσει η Λέσχη Ελλήνων Αρχιμαγείρων για να κεράσει και να γλυκάνει τις 13 πρώην αιχμάλωτες αρκούδες που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο πλαίσιο του 3rd  INTERNATIONAL  GASTRONOMY FORUM, στην έκθεση HORECA (Chef’s Club,  περίπτερό Νο. 9) στο πρώην Ανατολικό αεροδρόμιο.

Το πιο θρεπτικό, γλυκό προϊόν της ελληνικής φύσης, αγαπημένη τροφή του απειλούμενου ελληνικού θηλαστικού, της αρκούδας διαλέγει η Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων για να μας ευαισθητοποιήσει σχετικά με την αρκούδα και να προβάλλει ένα κατεξοχήν ελληνικό προϊόν.

Τη γαστρονομική εκδήλωση χορηγεί η εταιρία MELITERRA-APIPHARM που αποτελεί μόνιμο χορηγό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.