Αρχική Νέα Θεατρικό Εργαστήρι για Εφήβους

Θεατρικό Εργαστήρι για Εφήβους

Τι λέτε, θέλετε να δοκιμάσετε τις υποκριτικές σας ικανότητες ή να τις βελτιώσετε και να ανακαλύψετε τη βαθύτερη, πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας; Λοιπόν, εάν είστε μεταξύ 15-18 ετών, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία από το Studio NAMA να δουλέψετε πάνω στον αυτοσχεδιασμό και να μπείτε σταδιακά στον θαυμαστό κόσμο της υποκριτικής.
Το Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και τα τελευταία 10 χρόνια στεγάζεται στο θέατρο Επί Κολωνώ. Ο χώρος δημιουργήθηκε στο παλιό πέτρινο σχολείο του Κολωνού από τη θεατρική Ομάδα ΝΑΜΑ.

Το «Θεατρικό εργαστήριο για εφήβους» εισάγει νέους από 15 έως 18 ετών στις σύγχρονες βασικές αρχές υποκριτικής. Οι μαθητές εκτίθενται σε βασικές ασκήσεις αυτοσχεδιασμού και οδηγούνται στην ανακάλυψη της δημιουργικής πλευράς του εαυτού τους.

Στο Studio της Ομάδας NAMA η διδασκαλία υποκριτικής βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό με δράση και λόγο, με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση του Method Acting, τη σύγχρονη δηλαδή εκδοχή της μεθόδου Στανισλάφσκυ.
 
Διδάσκει η Δάφνη Λαρούνη, ιδρυτικό μέλος του θεάτρου Επί Κολωνώ και μέλος της ομάδας ΝΑΜΑ.

Μαθήματα: κάθε Παρασκευή  17.00 - 20.00
Περίοδος  μαθημάτων: Δεκέμβριος  2009 – Ιούνιος 2010
Έναρξη μαθημάτων: 4 Δεκεμβρίου 2009
Κόστος μαθημάτων: 100 € μηνιαίως

Info
Πληροφορίες – εγγραφές: Επί Κολωνώ, τηλ. 210 5138067, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.