Αρχική InfoTeens Νέα Θεατρικό εργαστήρι εφήβων στο Σχολείο Παιχνιδιού

Θεατρικό εργαστήρι εφήβων στο Σχολείο Παιχνιδιού

Το Σχολείο Παιχνιδιού ετοίμασε για τους εφήβους ένα ξεχωριστό θεατρικό εργαστήρι που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 12 έως 17 ετών και θα διεξάγεται ανά δεκαπέντε ημέρες ήτοι 2 Σάββατα το μήνα. Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στο εργαστήρι είναι οι κάτωθι:

*Σκηνικοί Αυτοσχεδιασμοί-Σωματική Έκφραση-Σκηνικός χώρος

*Παραγωγή κειμένων

*Μάσκα-Μακιγιάζ-Κουστούμι

*Δημιουργία Θεατρικής Παράστασης ανοικτής για το κοινό

Παράλληλα, με δράσεις που στόχο έχουν την εμπιστοσύνη στην ομάδα και την ανάπτυξη της δυναμικής της, τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα βιώματα, τα προβλήματα, συναισθήματα και σκέψεις που τα απασχολούν στην καθημερινότητά τους, και μέσα από την κοινή τους εμπειρία και οπτική να δώσουν λύσεις, να επικοινωνήσουν και να ψυχαγωγηθούν ουσιαστικά και δημιουργικά. Υπεύθυνες:Μαντώ Κουρετζή Βιργινία Κεχαγιά

Για ομάδες άνω των 10 ατόμων θα υπάρξει έκπτωση 20%.

Σχολείο Παιχνιδιού
Λεπενιώτου 8, Ψυρρή, Αθήνα
210.3235462


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.