Αρχική InfoTeens Νέα Θεατρικό, καλοκαιρινό εργαστήρι για εφήβους

Θεατρικό, καλοκαιρινό εργαστήρι για εφήβους

Η απασχόληση με το θέατρο προσφέρει παιδεία, καλλιέργεια, κοινωνικοποίηση, ενεργοποιεί την φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Στην Αθήνα της εποχής μας, τα παιδιά και οι έφηβοι, εγκλωβίζονται από την έλλειψη όλων αυτών. Το θέατρο όπως και όλες οι τέχνες είναι υγιής και ασφαλής διέξοδος, γιατί καλλιεργεί ταυτόχρονα το πνεύμα και την αισθητική και παράλληλα βοηθά τους ανθρώπους να κοινωνικοποιηθούν.

Οι υπεύθυνοι του Στούντιο της Οδού Πλαταιών γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι αυτούς τους καιρούς κατέβασαν το κόστος συμμετοχής για παιδιά από 13- 17 ετών, στα 30 ευρώ τον μήνα.

Info:
Σύνολο ωρών διδασκαλίας: ανά μήνα 12, μια φορά την εβδομάδα από 3 ώρες.
Καλοκαιρινά τμήματα: τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
Πού: Στο Στούντιο της Οδού Πλαταιών, Πλαταιών 4, Κεραμικός
Πληροφορίες – εγγραφές: στα τηλ. 213 0058407, 6984036147, 6984035826, 6942662984

*Στο τέλος κάθε κύκλου οι μαθητές θα συμμετέχουν στην παράσταση που θα δημιουργείται μέσα από τα μαθήματα του εργαστηρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.