Αρχική Uncategorized Θερινά προγράμματα στο κέντρο ΝΟΗΣΙΣ

Θερινά προγράμματα στο κέντρο ΝΟΗΣΙΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει τα επιτυχημένα πενθήμερα καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά «Θερινή Απόδραση».
Ήδη η πρώτη περίοδος έχει συμπληρωθεί και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους για τις υπόλοιπες περιόδους. Πρόκειται για δημιουργικά και πρωτοποριακά πενθήμερα προγράμματα, που παρουσιάζουν με δημιουργική και ψυχαγωγική προσέγγιση, επιστημονικά θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή. Στόχος είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την επιστήμη και την τεχνολογία, να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την αξία της επιστημονικής γνώσης και της καινοτομίας, και να ανιχνεύσουν τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους, μέσα σε πνεύμα ομαδικότητας και συνεργατικότητας. Στα πλαίσια των προγραμμάτων περιλαμβάνονται παρουσιάσεις, βιωματικά και δημιουργικά εργαστήρια, προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, ομαδικά παιχνίδια, εκπαιδευτικά εργαστήρια.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Για απόφοιτους Δ’ , Ε’ , ΣΤ’ τάξης

Περίοδοι: 20-24/6 (έχει συμπληρωθεί), 27/6-1/7, 4-8/7, 22-26/8, 29/8-2/9

Ώρες: 9.00 – 15.00

Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης

Τηλέφωνο: 2310 483000, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες11.00 – 15.00
www.noesis.edu.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.