Αρχική Uncategorized Θερινό σινεμαδάκι στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο (12/7)

Θερινό σινεμαδάκι στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο (12/7)

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, έστησαν με πολύ κέφι, μεράκι και συλλογικότητα έναν μικρό θερινό κινηματογράφο στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο.

Οι προβολές ξεκινούν την Πέμπτη 12/7/2012 με την αγαπημένη ταινία "Σινεμά ο Παράδεισος" του Τζουζέπε Τορνατόρε και την εκπληκτική μουσική του Ένιο Μορικόνε και θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, με σειρά προβολών από τον ελληνικό (κάθε Τρίτη) και ξένο (κάθε Πέμπτη) κινηματογράφο.

Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΑ και στη σελίδα της Κινηματογραφικής Ομάδας ΣΕΑ-seanema στο facebook.
Πληροφορίες εκδήλωσης

Κτήριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
πεζόδρομος Ερμού 134-136, πλατεία Ασωμάτων,

Από την Πέμπτη 12 Ιουλίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη: 21.30

Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.