Αρχική InfoMommy Νέα Θηλυκός Κόσμος, προβολή φωτογραφιών της φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή

Θηλυκός Κόσμος, προβολή φωτογραφιών της φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 8:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προβολή φωτογραφιών με τίτλο «Θηλυκός Κόσμος» της φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή, με παρουσίαση από την ίδια την φωτορεπόρτερ. Η παρουσίαση (Φωτογραφική προβολή και live μουσικοί αυτοσχεδιασμοί - τραγούδι, και απαγγελία ποίησης) θα γίνει στο OURBAZAAR, Δράκου 33, Κουκάκι, Στάση μετρό Συγγρού-Φιξ. Στη μουσική ο DJ Tasos. Είσοδος ελεύθερη.

Η βραβευμένη φωτορεπόρτερ θα μας ξεναγεί με τον λόγο στις εμπειρίες της και στην γνωριμία με την κάθε Γυναίκα, του κάθε λαού. Δίπλα της η Μαρίζα Κωχ με τις δικές συγκινήσεις από τα πρόσωπα γυναικών που αποτύπωσε στην σκέψη της, στα δικά της ταξίδια ανά τον κόσμο, θα ντύσει μελωδικά τις σιωπές που γεννιούνται, όταν άφωνοι οι θεατές ζητούν στοπ καρέ στην εναλλαγή των φωτογραφιών. Στο λαούτο θα τη συνοδέψει ο Μιχάλης Νικόπουλος, στο τραγούδι η Ζωή Βεργάκη. Η ηθοποιός Ελένη Κωνσταντίνου θα απαγγείλει ποιήματα των Γιώργου Σαραντάρη, Κώστα Βάρναλη και Νίκου Καββαδία.

Είναι επιλογή της φωτογράφου να εκθέτει -εκτός από μουσεία και γκαλερί- σε εναλλακτικούς χώρους, όπως παζάρια, χώρους κινητής τέχνης, παραγκουπόλεις, ανοιχτές αγορές κ.λπ., προκειμένου το κοινό να έχει μια πιο άμεση επαφή με την τέχνη.

www.marokouri.com
www.youtube.com/marokouri


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.