Αρχική Νέα Θρησκευτικές ιστορίες γίνονται κινούμενα σχέδια για παιδιά στο Youtube

Θρησκευτικές ιστορίες γίνονται κινούμενα σχέδια για παιδιά στο Youtube

Η Εκκλησία, προσαρμόζεται στο πνεύμα της εποχής και καταφεύγει στις υπηρεσίες των νέων τεχνολογιών για να προσελκύσει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς.
Oι υπεύθυνοι του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βασική τους επιδίωξη να φέρουν πιο κοντά τα παιδιά με την εκκλησία και τα χριστιανικά διδάγματα αποφάσισαν εδώ και μερικούς μήνες να μεταφράζουν και να υποτιτλίζουν κινούμενα σχέδια θρησκευτικού περιεχομένου και στη συνέχεια να τα ανεβάζουν στο γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο προβολής βίντεο, Youtube. Τα εν λόγω βίντεο περιέχουν κινουμένα σχεδία που αναπαριστούν ιστορίες από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη και έχουν δημιουργηθεί στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Για την ώρα ο ιερέας έχει «ανεβάσει» 34 βιντεάκια, τα οποία έχουν πάνω από 75.000 views, κάτι που αποδεικνύει την επιτυχία του εγχειρήματος. Τα βιντεάκια είναι διαθέσιμα στο κανάλι «pankrestos», αλλά και στην αρχική σελίδα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.