Αρχική Infokids Υγεία Ιατρεία Γρίπης από το Δήμο Αθηναίων

Ιατρεία Γρίπης από το Δήμο Αθηναίων

Το πρώτο Ιατρείο Γρίπης λειτουργεί ήδη στο κέντρο της Αθήνας (Σόλωνος 78), στο πλαίσιο του Εθνικού Πρωτοβάθμιου Δικτύου αντιμετώπισης της νέας γρίπης. Ο στόχος είναι ως το τέλος του μήνα να ενταχθούν άλλα 6 ιατρεία από το Δήμο Αθηναίων, ένα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα. Τα ίδια ιατρεία θα μετατραπούν αργότερα, όταν φτάσουν και τα εμβόλια, σε κέντρα εμβολιασμού.

Τι περιλαμβάνει η εξέταση

Εφόσον φτάσετε στο κατώφλι του Ιατρείου Γρίπης, οι υπεύθυνοι γιατροί θα προβούν σε πλήρη κλινική εκτίμηση της κατάστασής σας. Θα ακολουθήσει ένα γρήγορο διαγνωστικό τεστ για τη διάγνωση της γρίπης τύπου Α ή τύπου Β. Το Ιατρείο θα είναι στελεχωμένο με γενικό γιατρό, παιδίατρο, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα χωρίς ραντεβού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.