Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ινδικά σάρι με την υπογραφή της Hermes

Ινδικά σάρι με την υπογραφή της Hermes

Σειρά με πολυτελή σάρι λανσάρει στην αγορά της Ινδίας ο πολυτελής οίκος μόδας Hermes.

Εμπνευσμένα από τα μεταξωτά κασκόλ με το λογότυπο «H» η Hermes κλείνει το μάτι στις Ινδές με μια σειρά παραδοσιακών ινδικών σάρι.

Η τιμή τους βέβαια είναι τσουχτερή, καθώς κυμαίνεται από 6.000 έως 8.000 δολάρια!

Η αγορά υψηλής μόδας στην Ινδία εκτιμάται ότι αγγίζει τα δύο δισ. ευρώ το χρόνο και με άνοδο σε ποσοστό 20% θεωρείται μια από τις κυριότερες ανερχόμενες αγορές μαζί με την Κίνα.

Στην Ινδία, οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να φορούν τα σάρι τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όπως σε γιορτές και γάμους. Ωστόσο οι περισσότεροι μεγάλοι οίκοι μόδας επιλέγουν να δελεάσουν τις Ινδές με κοσμήματα, τσάντες και παπούτσια. Σε αυτό ακριβώς το κενό είναι που ποντάρει η Hermes και πιστεύει ότι τα πολυτελή σάρι θα κερδίσουν την αγορά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.