Αρχική Βιβλία Ιστορίες από τη Βίβλο

Ιστορίες από τη Βίβλο

istories apo ti VivloΣτην αρχή, δεν υπήρχε τίποτε απολύτως. Τίποτε! Κι έτσι ο Θεός στρώθηκε στη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησε όμως ούτε τα χέρια του, ούτε κάποια φοβερή μηχανή. Απλά… μίλησε, κι αυτό ήταν! Είπε «θα ήθελα λίγο φως». Και έγινε φως. Και τι φως; Πιο λαμπερό κι από το φως ενός καλοκαιρινού πρωινού!

Χιουμοριστικές αλλά και συγκινητικές, σύντομες και περιεκτικές, οι ιστορίες αυτές αποτελούν μια θαυμάσια πηγή γνώσης και διασκέδασης για τα παιδιά κάθε ηλικίας, για το σχολείο και το σπίτι. Διασκεδάστε με αυτές τις ιστορίες, γιατί αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση ότι τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν μαζί τους. Οι ιστορίες επιλέχθηκαν γιατί δείχνουν, με όρους που τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν, ότι ο Θεός είναι αγάπη!

Συγγραφέας: Μπομπ Χάρρτμαν
Εικονογράφηση: Κριστίνα Καλλάι Νάγκυ
Τιμή: 15,50 Euros
Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.