Αρχική InfoMommy Νέα Κάθε Παρασκευή υποδεχόμαστε τα Into My Garden Parties στο Ζάππειο

Κάθε Παρασκευή υποδεχόμαστε τα Into My Garden Parties στο Ζάππειο


Ο ομορφότερος κήπος βρίσκεται στην Αίγλη Ζαππείου..Το ωραιότερο cocktail bar ακούει στο όνομα Aegli Garden…Τα ομορφότερα καλοκαιρινά βράδια λέγονται Into My Garden! Κάθε Παρασκευή, ο εξωτικός κήπος της Αίγλης Ζαππείου ανοίγει τις πόρτες του στις 22:00 ακριβώς και σε συνεργασία με την Klik Records & Guest Dj’s υπογράφει με lounge και ανάλαφρη διάθεση, τα ωραιότερα μουσικά parties του καλοκαιριού!

Into My Garden Eclectic Music Sessions

Σε έναν ανανεωμένο χώρο, με την πυκνή βλάστηση να συνθέτει μια όαση διασκέδασης στην καρδιά της Αθήνας το Aegli Garden είναι η αφορμή για αποδράσεις… “εντός”, απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές των:

08.07 George Kyriakoy
15.07 Nikos Diamantopoulos
22.07 Spyros Pagiatakis
29.07 Anna Anastasiou
27.08 To Party συνεχίζεται……

Με το φυσικό πράσινο του χώρου να κυριαρχεί, δημιουργώντας την αίσθηση ότι το κέντρο της Αθήνας είναι… «αλλιώτικο», οι αναπαυτικοί καναπέδες με τα μεγάλα μαξιλάρια, τα άνετα τραπέζια αλλά και η minimal φωτιζόμενη μπάρα, προσφέρονται για συζητήσεις και συναντήσεις, με πρωταγωνιστή τη χαλαρή και καλή διάθεση που διαδέχεται το άγχος και την ένταση της ημέρας. Lounge και relaxing μουσικές επιλογές ολοκληρώνουν με επιτυχία το καλοκαιρινό σκηνικό.

Ποτό Απλό €7 – Ποτό Special & Cocktails € 9

Πού: Aegli Garden
Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364 & 210.33.69.300
Ελεύθερο parking.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.