Αρχική InfoTeens Style Κάνε το τζιν σου να φαίνεται used!

Κάνε το τζιν σου να φαίνεται used!

Τα vintage τζινς παντελόνια ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο χρώμα τους και για την αίσθηση της αναβίωσης του παλιού κλασσικού κομματιού που είναι trendy ακόμα και σήμερα. Από καιρό έχεις βάλει στο μάτι εκείνο το φθαρμένο τζιν της βιτρίνας αλλά τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Μην απελπίζεσαι! Μπορείς με απλές και πάνω απ΄όλα ανέξοδες κινήσεις να μεταμορφώσεις το αγαπημένο σου τζιν σε μια used δημιουργία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη φετινή μόδα.

1. Πάρε το κλασικό σου τζιν παντελόνι

2. Χωρίς να το πλύνεις, φόρα το συνέχεια για μια ολόκληρη εβδομάδα για να αποκτησεις τις φυσικές τσακίσεις.

3. Μόλις οι τσακίσεις εμφανιστούν, πάρε ένα κοµµάτι γυαλόχαρτο και τρίψε ελαφρά τις περιοχές που θέλεις να μεταμορφώσεις. Οι περισσότεροι "πειράζουν" τις τσέπες, τα στριφώµατα και τις ραφές.

4. Απεφυγε να το πλένεις συνεχώς. Κι όταν το πλένεις, να προτιμάς το κρύο νερό και αμέσως να το απλώνεις για να στεγνώσει. Τα σηµάδια από το τρίψιµο θα εμφανιστούν μόλις το πλύνεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.