Αρχική Uncategorized Κάνουμε ταξίδι στην Πρωινοχώρα και μαθαίνουμε για το σωστό πρωινό (13/7)

Κάνουμε ταξίδι στην Πρωινοχώρα και μαθαίνουμε για το σωστό πρωινό (13/7)

Ο Κίμωνας και η Λυδία, δυο μικρά αδερφάκια, ταξιδεύουν στη μαγική Πρωινοχώρα, και μαζί με τη βοήθεια της νεράιδας Γαλάτειας, μαθαίνουν πώς να φτιάξουν ένα θρεπτικό και νόστιμο πρωινό.

Το Κέντρο Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ το οποίο θα βρίσκεται στον παιδότοπο «Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΜΑ ΚΟΙΤΑ», στο 46,5 χλμ. Αθηνών-Σουνίου Σαρωνίδα, την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ., για να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει παιδιά προσχολικής ηλικίας, σχετικά με τη σημασία και την αξία ενός υγιεινού και ισορροπημένου πρωινού.

Οι μικροί φίλοι της ΔΕΛΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μοναδική διαδραστική αφήγηση για «Το ταξίδι στην Πρωινοχώρα», απολαμβάνοντας ένα ταξίδι σε μια μαγική χώρα παρέα με τη νεράιδα, τους νάνους και τα ζωάκια.

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά θα λάβουν υλικά χειροτεχνίας ώστε να μπορέσουν μόνα τους να ζωντανέψουν τους ήρωες του παραμυθιού και να εμπεδώσουν ότι έμαθαν, ενώ θα υπάρχει ένα ειδικό όμορφο δωράκι για κάθε έναν από τους μικρούς ταξιδιώτες της Πρωινοχώρας.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-6 χρονών και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.