Αρχική Uncategorized Κάντε μια στάση στην τέχνη στο Ίδρυμα Ευγενίδου με το Christmas Bus! (19/12)

Κάντε μια στάση στην τέχνη στο Ίδρυμα Ευγενίδου με το Christmas Bus! (19/12)

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ο Νίκος Ράμος και ο Lolek ταξιδεύουν με το Christmas Bus στο μαγικό χριστουγεννιάτικο δρόμο της γνώσης και της χαράς. Οδηγός τους το μαγικό άστρο των Χριστουγέννων. Άλλοι λένε πως είναι κομήτης, άλλοι καινοφανής αστέρας και άλλοι σημάδι θεϊκό. Όλοι όμως συμφωνούν πως το άστρο αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα σύμβολα και στολίδια της μεγάλης αυτής γιορτής.
Ο Νίκος Ράμος και ο Lolek ταξιδεύουν τα παιδιά με παραμύθια και τραγούδια στον πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο δρόμο, κάνοντας μικρές μαγικές στάσεις στην Ιστορία, στη Λαογραφία, στα Μαθηματικά, στη Φυσική και στην Αστρονομία! Τα παιδιά μαθαίνουν για την ιστορία των Χριστουγέννων, για τα ήθη και έθιμα των γιορτών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, παίζουν και τραγουδούν, φτιάχνουν το δικό τους παραμύθι, στολίζουν το φωτεινό δέντρο της γνώσης και τρώνε μαγικά μελομακάρονα, τα μελωδομακάρονα!

Όλα τα παιδιά του infokids είναι προσκαλεσμένα σε αυτό το μικρό μαγικό ταξίδι! Σας περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου για να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας παντού! Όσα παιδιά παρευρεθούν στην εκδήλωση θα τους περιμένει μια έκπληξη!!

Πού: Ίδρυμα Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
Πότε: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 19:45
Τηλ: 210 94.69.600. Fax: 210 94.17.372
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.