Αρχική Νέα Κάντε πασχαλινά δώρα από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Κάντε πασχαλινά δώρα από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Σε όλη την Ελλάδα θα βρίσκεται «Το χαμόγελο του παιδιού» για τις ημέρες του Πάσχα με στολίδια και λαμπάδες φτιαγμένα από παιδιά, ενώ όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να ενημερώνονται από τους υπεύθυνους για τη δράση του οργανισμού. Ο οργανισμός θα βρεθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Μέγαρα, Κόρινθο, Κιάτο, Τρίπολη, Εύβοια και Κέρκυρα για να υποδεχτεί όλους τους φίλους του.
Ειδικότερα στην Αθήνα θα βρίσκεται:

*Στην Αίθουσα του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα από το Σάββατο 16 Απριλίου έως και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου καθημερινά από 7.30-22:30.

*Στο Περιστέρι, στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου, στο κινητό λεωφορείο του οργανισμού από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, καθημερινά από 9:00-21:00.

*Στο εμπορικό κέντρο Athens Heart από Παρασκευή 15 Απριλίου έως και Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, καθημερινά από 10:00-21:00 και Σάββατο από 10:00-20:00 (Πειραιώς 180 Κόμβος Χαμοστέρνας).

*Στο Μαρούσι, Σταθμός ΗΣΑΠ, από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, καθημερινά από 9:00-21:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.