Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Κάντε την περίοδο της εγκυμοσύνης πιο όμορφη

Κάντε την περίοδο της εγκυμοσύνης πιο όμορφη


Η περίοδος της εγκυμοσύνης αλλά και της μητρότητας μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη, αλλά και πιο ανώδυνη.

Η 3M δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων μητρότητας που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τις μέλλουσες και νέες μαμάδες με φυσικό και σίγουρο τρόπο από τις ενοχλήσεις και τους πόνους.

Η νέα σειρά μητρότητας Nexcare™ περιλαμβάνει προϊόντα για την περίοδο πριν αλλά και μετά τον τοκετό.

Για την περίοδο πριν τον τοκετό τα προϊόντα Nexcare™ Ζώνη Υποστήριξης Κοιλιακής Χώρας και Nexcare™ Θερμοφόρα/Παγοκύστη Μέσης/Κοιλιάς θα βοηθήσουν στον περιορισμό του πόνου της μέσης και στην διευκόλυνση των κινήσεων στην καθημερινότητα.

Ενώ για την περίοδο μετά τον τοκετό η Nexcare™ Ζώνη Συγκράτησης Κοιλιάς μπορεί να προσφέρει στήριξη στους αποδυναμωμένους κοιλιακούς μυς και η Nexcare™ Θερμοφόρα/Παγοκύστη Στήθους προσφέρει κρυο/θερμοθεραπεία για άμεση και φυσική ανακούφιση του μαστού κατά το θηλασμό.

Με τη νέα σειρά μητρότητας Nexcare™ θα ξεχάσσετε τον πόνο και απολαμβάνετε την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.