Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Κάντε το σιδέρωμα "παιχνίδι" με το PerfectCare της Philips

Κάντε το σιδέρωμα "παιχνίδι" με το PerfectCare της Philips

Δεν χρειάζεται να σας πούμε πολλά γι' αυτό το θέμα. Το γνωρίζετε από την καλή, αλλά και από την ανάποδη... Το πιθανότερο, έχετε αφιερώσει ώρες ολόκληρες προσπαθώντας να πετύχετε την καλύτερη τσάκιση στο παντελόνι και την πιο λεία εμφάνιση στο φορεματάκι της μικρής σας κόρης. Τώρα όμως, ένα νέο σύστημα σιδερώματος ρούχων, το PerfectCare από τη Philips, θα κάνει το σιδέρωμα την πιο απλή διαδικασία μέσα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία Optimal Temp, που επιτυγχάνει τον ιδανικότερο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού.

Συνδυάζοντας τον επαναστατικό κυκλωνικό θάλαμο ατμού που απελευθερώνει ατμό σε σταθερά υψηλή πίεση, (συνθήκες στις οποίες συνήθως παρουσιάζονται διαρροές ή ανεπαρκής παραγωγή ατμού από άλλες συσκευές) με το Smart Control Processor, το PerfectCare κρατά την πλάκα σε σταθερή θερμοκρασία. Ακόμα και όταν μένει πάνω στο ύφασμα ως και πέντε λεπτά, δεν υπάρχει κίνδυνος να κάψει το ρούχο ή να του αφήσει σημάδια.

Παράλληλα αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου – χρησιμοποιώντας το PerfectCare, δεν απαιτείται το ξεχώρισμα των ρούχων ή η ρύθμιση της θερμοκρασίας ανάλογα με το είδος του υφάσματος, έτσι μπορούν να εναλλάσσονται τα λινά με τα μεταξωτά, τα βαμβακερά, και κασμιρένια χωρίς αναμονή. Ακόμη, χρησιμοποιεί 10% λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά συστήματα σιδερώματος.

Τα μοντέλα του PerfectCare διατίθενται από €269 - €339.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.