Αρχική Famous Parents Κάτια Ζυγούλη και Αναστασία Ρουβά: φθινοπωρινό μπανάκι στο Ζούμπερι!

Κάτια Ζυγούλη και Αναστασία Ρουβά: φθινοπωρινό μπανάκι στο Ζούμπερι!

Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της, η απαστράπτουσα Κάτια παρέα με την κόρη της Αναστασία, πήγαν στην παραλία του Ζούμπερι και απόλαυσαν το φθινοπωρινό τους μπάνιο!

Μητέρα και κόρη, συνηθίζουν να κυκλοφορούν παντού και πάντα μαζί! Η μικρή σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, κι έτσι το οικογενειακό πρόγραμμα δεν θα είναι πια τόσο χαλαρό. Εκμεταλλευόμενες λοιπόν τον καλό καιρό, άφησαν το σπίτι στο Νέο Βουτζά και κατηφόρισαν προς την κοντινή παραλία του Ζούμπερι.

Με γέλια και παιχνίδια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από το περιοδικό HELLO, η ζωή είναι πολύ ωραία για την οικογένεια Ρουβά! Φτου μην τους ματιάσουμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.