Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Κάψουλες βοήθειας στο αδυνάτισμα

Κάψουλες βοήθειας στο αδυνάτισμα

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί αν τα συμπληρώματα που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο λεπτή σιλουέτα είναι όντως αποτελεσματικά. Για να μάθετε την απάντηση πρέπει, επιλέγοντας ένα σκεύασμα, να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους και φυσικά να εμπιστευτείτε μια αξιόπιστη εταιρεία.

Κανένα συμπλήρωμα δεν μπορεί φυσικά να λύσει τα προβλήματα των περιττών κιλών εάν εσείς δεν περιορίσετε τα παχυντικά τρόφιμα, δεν υιοθετήσετε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και αν η άσκηση και η κίνηση απουσιάζουν από την καθημερινότητά σας. Αντιθέτως σε συνδυασμό με ένα συνολικά πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, μπορεί να αποδεχτούν πραγματικά πολύτιμα!

Το SIZE ONE, το νέο φυσικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος, έχει την «υπογραφή» της «Power Health», μιας εταιρείας που εξειδικεύεται σε σκευάσματα που καταπολεμούν το πάχος, την κυτταρίτιδα και βοηθούν τις γυναίκες να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Πρόκειται για μια «κούρα αδυνατίσματος» που βασίζεται στη λήψη 1 κάψουλας πριν το κυρίως γεύμα. Σας βοηθάει να χάνετε κιλά, να μειώσετε την αποθήκευση της τροφής σε μορφή λίπους, να αυξήσετε τις «καύσεις» του λίπους που ήδη έχει αποθηκευτεί στο σώμα. Ταυτόχρονα περιορίζει την τάση και τη λαχτάρα για γλυκά. Και όλα αυτά αποδεδειγμένα, βάσει κλινικής μελέτης!
*Στη συσκευασία θα βρείτε ένα δώρο – τσίχλες Diet Gum για να μην «υποκύπτετε» εύκολα στο τσιμπολόγημα.

Power Health, ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 210 2821500, power@powerhealth.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.