Αρχική Uncategorized Αυτό το Σάββατο προσανατολιστείτε... στη "Μαγεμένη Πυξίδα"

Αυτό το Σάββατο προσανατολιστείτε... στη "Μαγεμένη Πυξίδα"

 Η "Μαγεμένη Πυξίδα", ξεκινάει το ταξίδι της στα μοναδικά μονοπάτια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, με συνταξιδιώτες της, τα ίδια τα παιδιά, το Σάββατο 7 Μαϊου, από τις 11:00-13:00μ.μ., μια μέρα πριν από την πιό γλυκιά γιορτή του χρόνου, τη γιορτή της μανούλας με κουκλοθέατρο και άλλες πολλές ξεχωριστές δραστηριότητες.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν την όμορφη "Μαργαρίτα" θα παίξουν μαζί της και θα φτιάξουν, ξετυλίγοντας τα χρυσαφένια μαλλιά της, μια ιστορία ξεχωριστή για την Άνοιξη, τα λουλούδια και τις μεθυστικές μυρωδιές της.

Οι υπεύθυνοι και οι παιδαγωγοί της "Μαγεμένης Πυξίδας" σας περιμένουν για να ξεκινήσετε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι, χαρίζοντας μια πινελιά ανέμελης διάθεσης σε όλες τις μανούλες που πραγματικά το αξίζουν!

 

Info: Η "Μαγεμένη Πυξίδα" είναι ένα νέο Κέντρο Δημιουργικής Έκφρασης στο κέντρο του Πειραιά που έχει στόχο να απασχολεί παιδια, ηλικίας 3-12 ετων, δημιουργικά ώστε οι γονεις τους να έχουν ελεύθερο χρονο για τον εαυτό τους.
Θα τη βρείτε... στο κέντρο του Πειραιά -Καραϊσκου 108, τηλ. 210 4124556


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.