Αρχική Προτάσεις Αγοράς Και τα ρέστα... παγωτό!

Και τα ρέστα... παγωτό!


Καλοκαιρινές στιγμές απόλαυσης με τι συνδέονται; Πάντα με την αγαπημένη μας γεύση παγωτού. Κι επειδή τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει τις επιδρομές... στα ψυγεία με τα παγωτά, η Nestle έχει να προτείνει απολαυστικές στιγμές που δεν κοστίζουν. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι θα έρθουμε αντιμέτωποι με νέες ολοκληρωμένες προτάσεις οικονομικών προϊόντων στα πράσινα ψυγεία Nestlé και όχι μόνο…! Τι λέτε, τέλειο δεν ακούγεται;

Η Nestlé προσαρμόζεται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων καταναλωτών, διευρύνοντας την οικονομική σειρά των αγαπημένων μας γεύσεων. Με το γνωστό νόμισμα και την ειδική σήμανση «και τα ρέστα...παγωτό!» μια πλήρης γκάμα παραδοσιακών και νέων γεύσεων σε προσιτή τιμή μας περιμένουν φέτος και σε ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία να τα δοκιμάσουμε, υποδεχόμενοι με καλύτερη διάθεση το καλοκαίρι!
Στην ήδη επιτυχημένη γκάμα των κλασσικών και πολύ αγαπημένων παγωτών της οικονομικής σειράς της Nestlé, έρχονται να ενταχθούν νέες υπέροχες προτάσεις ξεκινώντας από μόλις €0.50!
Οι μικροί φίλοι θα ενθουσιαστούν με τη νέα παιχνιδιάρικη καινοτομία «Pirulo Jungly», και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με μια νέα πολυσυσκευασία Magnum Bite σε 2 γεύσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.