Αρχική Νέα Και τώρα γελάμε: Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Και τώρα γελάμε: Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Εσείς πόσο γελάσατε σήμερα; Αν δεν τα καταφέρατε μέχρι τώρα βρείτε μιαν αιτία, σπρώξτε κι εσείς λίγο τα πράγματα για να δοθεί η αφορμή, η πολυπόθητη αφορμή του γέλιου, που θα έρθει λυτρωτικά, να σας αποφορτίσει από κάθε βάρος και άγχος. Καθιερώθηκε να γιορτάζεται κάθε πρώτη Κυριακή του Μαϊου. Ο λόγος για το γέλιο, που αποδεδειγμένα αποβάλλει το άγχος, καταπολεμά την κατάθλιψη, «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, σας προτείνουμε να επιδοθείτε σε ασκήσεις γιόγκα… με γέλιο.
Η «συνταγή» της Laughter Yoga είναι απλή: συνδυάζει ήπιες αναπνοές και ασκήσεις stretching με ρυθμικά χειροκροτήματα και «ψεύτικο» γέλιο, που σύντομα γίνεται αληθινό.
Βασίζεται στην «προσποίηση της ευτυχίας», που μπορεί να σας οδηγήσει μακριά από φόβους, λύπη, ανησυχίες, και, επιπλέον, να «γεμίσεει» το σώμα σας με οξυγόνο και να καθαρίσει σε βάθος τους πνεύμονές σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.