Αρχική Βιβλία Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από τα Προνήπια στο Νηπιαγωγείο

Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από τα Προνήπια στο Νηπιαγωγείο

Το βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και φιλοδοξεί να γίνει ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες με:
√ Ασκήσεις προγραφής,
√ Πληροφορίες για τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον,
√ Ζωγραφική,
√ Παραμύθια,
√ Ανέκδοτα και ποιήματα,
√ Δραστηριότητες,
√ Αριθμούς

... και πολλά άλλα, το παιδί αναπτύσσει τις γλωσσικές και εκφραστικές του δεξιότητες, κατακτά τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό χεριού‐ματιού, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, εξελίσσει τη φαντασία και εμπλουτίζει τις γενικές του γνώσεις.
Επίσης, οι δραστηριότητες με αριθμούς σκοπό έχουν να γνωρίσουν στο παιδί τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, βοηθώντας το να κάνει λογικομαθηματικούς συλλογισμούς.
Η αναφορά σε συμβάντα από την καθημερινή ζωή του παιδιού το βοηθά στην κοινωνικοσυναισθηματική του ανάπτυξη και στην επίτευξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων,ενώ συμβάλλει στην ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων του.

Τα βιβλία της σειράς «Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα» δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία για μια ευχάριστη και, παράλληλα, δημιουργική ενασχόληση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και όχι μόνο. Κάθε βιβλίο της σειράς είναι γεμάτο πληροφορίες και δραστηριότητες χάρη στις οποίες τα παιδιά θα εμπεδώσουν και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα προβληματιστούν δημιουργικά και θα αναπτύξουν τη φαντασία και
τις δεξιότητές τους.

Θα βρείτε ακόμη τα βιβλία:
Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από το Νηπιαγωγείο στην Ά δημοτικού
Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από την Α΄ στη Β΄δημοτικού
Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από τη Β΄στη Γ΄δημοτικού
Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Από τη Γ΄στη Δ΄δημοτικού

Εκδόσεις: Σαββάλας
Σειρά: Καλοκαιρινές διακοπές
Συγγραφέας: Αμαλία Ζώη
Εικονογράφηση: Γιώργος Τσίτρας
ISBN: 978‐960‐493‐056‐2
Σελ.: 175
Τιμή βιβλίου: € 12.70, ΦΠΑ: 6.5%


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.