Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Καλοκαιρινά εβδομαδιαία camps στο Κέντρο της Γης (από 18/6)

Καλοκαιρινά εβδομαδιαία camps στο Κέντρο της Γης (από 18/6)

Η Οργάνωση Γη πραγματοποιεί εβδομαδιαία προγράμματα ενημέρωσης, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης σε ολιγομελή τμήματα για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών στο Κέντρο της Γης. Μέσα από διαδραστικές παιδαγωγικές εμπειρίες γεμάτες κίνηση, διασκέδαση, παιχνίδι και δημιουργία καλλιεργούμε το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον και πρώτα από όλους στα παιδιά, καθώς αυτά είναι το μέλλον. Οι παροχές των καλοκαιρινών camps περιλαμβάνουν μπλουζάκι, καπέλο, δίπλωμα συμμετοχής, φρούτο και μαγειρευτό φαγητό καθημερινά, φυτό που θα φυτευτεί από το ίδιο το παιδί, δώρα στους νικητές των δημιουργικών δραστηριοτήτων και ιατροφαρμακευτική ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της περιόδου.
Κάθε περίοδος διαρκεί πέντε ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) και η καθημερινή διάρκεια είναι 8:30-14:45. Προαιρετική φύλαξη παιδιών για εργαζόμενους γονείς από τις 7:30 και μέχρι τις 17:30 με επιπλέον χρέωση (10 ευρώ ανά παιδί και ανά περίοδο).

Περίοδοι για τα καλοκαιρινά camps
A’ Περίοδος: 18-22 Ιουνίου, Β’ Περίοδος: 25-29 Ιουνίου, Γ’ Περίοδος: 2-6 Ιουλίου, Δ’ Περίοδος: 9-13 Ιουλίου
Κάθε περίοδος στοιχίζει 90 ευρώ.
Ειδικές τιμές για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολουθήσουν πάνω από μία περίοδο
Επιπλέον πληροφορίες στα 210.2325380, 6948667781, info@organizationearth.org

Σχετικά με την Οργάνωση Γη

Η Οργάνωση Γη είναι μια Μη Κυβερνητική, αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών πάνω σε μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα όπως είναι η αξία της βιοποικιλότητας, η σύνδεση της υπερκατανάλωσης με την έλλειψη φυσικών πόρων, η αξία της βιολογικής καλλιέργειας για την ανθρώπινη ζωή κ.ά. Η διαφοροποίησή μας έναντι των άλλων περιβαλλοντικών οργανώσεων έγκειται στο ότι σημείο εκκίνησής μας είναι η κοινωνία και στη συνέχεια η σχέση της με το περιβάλλον. Η Οργάνωση Γη εκπέμπει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι υπάρχουν πολλές ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προβούμε, που αφενός δίνουν ρεαλιστικές λύσεις στα περιβαλλοντικά προβλήματα και αφετέρου δρουν θετικά για τον ανθρώπινο ψυχισμό, διαμορφώνοντας μια θετική εσωτερική αίσθηση στον καθένα μας που συνδέεται με την ποιότητα της ζωής και την συλλογική ευημερία. Η Οργάνωση Γη δραστηριοποιείται στο κτήμα Βασιλίσσης δίπλα στο πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» σε ιδιωτική έκταση 25 στρεμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα
210 2325380 και 210 2388275 και στο email: communication@organizationearth.org ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ogi.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.