Αρχική Uncategorized Καλοκαιρινά Εργαστήρια Θεάτρου Σκιών

Καλοκαιρινά Εργαστήρια Θεάτρου Σκιών

Ζελατίνες, μαρκαδόροι, ψαλίδια, γυαλόχαρτα, διπλόκαρφα, στο τραπέζι και οι μικροί φιγουροποιοί πιάνουν δουλειά!

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας θα μάθει σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών πώς να φτιάξουν το δικό τους θίασο σκιών.

Τα παιδιά γνωρίζουν τους ήρωες του Ελληνικού θεάτρου σκιών φτιάχνοντάς τους.

Μαθαίνουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ήρωα (τόπο καταγωγής, χαρακτήρα, συμβολισμό, ενδυματολογικά γνωρίσματα, ντοπιολαλιά) και εκφράζουν παράλληλα το ταλέντο τους στη ζωγραφική, στην κατασκευή πλαστικής φιγούρας και τέλος στην δημιουργία της δικής του παράστασης Θεάτρου Σκιών, που θα παρουσιάσουν στους γονείς τους στο τέλος του κύκλου των εργαστηρίων!

Ολοκληρώνοντας το εργαστήρι, το κάθε παιδί θα έχει φτιάξει το δικό του θίασο θεάτρου σκιών και θα έχει συμβάλει στην δημιουργία και παρουσίαση μιας πραγματικής παράστασης Καραγκιόζη!!!

Για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

Διάρκεια: 20 Ιουνίου – 15 Ιουλίου

Εμψυχωτής: Τάσος Κώνστας, Καραγκιοζοπαίχτης- Ηθοποιός, Ιδρυτής του Θεάτρου Φιγούρες και Κούκλες

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο – Θέατρο: «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr,

Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=128138517236236


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.