Αρχική Uncategorized Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας


Τα Σάββατα του Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, οι ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να ανακαλύψουν, παίζοντας τη διαδραστική έκθεση του Μουσείου Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας «Ποιος είμαι εγώ;». Κάθε διαδραστικό έκθεμα μας δίνει αφορμή για να παίξουμε και να κουβεντιάσουμε μαζί, για τις ικανότητες, τις δυσκολίες, τις ανάγκες, τα συναισθήματα, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας!
Eίσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ

Στις 13:00 το μεσημέρι ξεκινά το εργαστήρι «Πού πας καραβάκι;» όπου συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά μαζί! Στο καλοκαιρινό εργαστήρι μυθοπλασίας, μικροί και μεγάλοι θα γίνουμε μυθοπλάστες και θα φτιάξουμε το δικό μας θαλασσινό παραμύθι! Μαζί θα διαλέξουμε τον ήρωα, τις θάλασσες που θα ταξιδέψει, τις γοργόνες και τα ψάρια που θα συναντήσει, μέχρι να καταφέρει να βρει το δικό του θησαυρό!
Ημερομηνίες: 2, 9, 16, 23 Ιουλίου
Είσοδος: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)

Τις Κυριακές του Ιουλίου και τον Αύγουστο το μουσείο είναι κλειστό.

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7 (πλησίον μετρό Συγγρού-Φιξ)
Tηλ. 210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.