Αρχική Uncategorized Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι μέρες ξεγνοισιάς ξεκίνησαν. Ας φροντίσουμε ώστε οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών να έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά ώστε να γίνουν πιο πλούσιες και όμορφες. Τα εργαστήρια είναι ένας τρόπος να περάσουν τα παιδιά δημιουργικές στιγμές με τη συντροφιά φίλων.

Κατασκευή πρωτότυπων κοσμημάτων για παιδιά 8-12 ετών

Τρίωρο εργαστήριο για τη δημιουργία χειροποίητων εικαστικών faux-bijoux, με την καθοδήγηση της σχεδιάστριας κοσμημάτων Κλαιρ Καραπέτση.

Ημερομηνία: 21 Ιουνίου
Ώρα: 10:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: 30 €

Κατασκευή Kουκλοθεάτρου για παιδιά 6-12 ετών

Πρόκειται για ένα τρίωρο εργαστήριο στο οποίο η εικαστικός Λουκία Ρίτσαρντς μυεί τα παιδιά στις βασικές αρχές της θεατρικής παιδείας, της ενδυματολογίας και της σκηνογραφίας κατασκευάζοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο κουκλοθέατρο (σκηνικά, υφασμάτινες κούκλες, σενάριο, αφίσα, πρόγραμμα, εισιτήρια).

Ημερομηνία: 23 Ιουνίου
Ώρα: 10:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: 30 €

Στα χνάρια του Σπύρου Παπαλουκά για παιδιά 6-12 ετών

Τρίωρο εργαστήριο-εισαγωγή στη ζωγραφική και τη δημιουργική γραφή γύρω από τη ζωή και το έργο του ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά. Τα παιδιά ξεναγούνται στη μόνιμη έκθεση του Ιδρύματος, μαθαίνοντας για τη ζωή και το έργο του μεγάλου έλληνα ζωγράφου, προκειμένου να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα φανταστικό ημερολόγιο με σχέδια και κείμενα.

Ημερομηνία: 28 Ιουνίου
Ώρα: 10:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: 30 €

Μαγικά κοσμήματα για παιδιά 6-12 ετών

Η εικαστικός Λουκία Ρίτσαρντς μυεί τα παιδιά στις βασικές αρχές του κεντήματος, του ραψίματος και της κομποδετικής μέσα από το μαγικό κόσμο της γεμολογίας και των μαγικών κοσμημάτων. Τα παιδιά φτιάχνουν φυλαχτά στα οποία ζωγραφίζουν ή κεντάνε «σύμβολα προφύλαξης» από το κακό, τα ενδυναμώνουν με την πιο κρυφή τους ευχή, καθώς και με πέτρες-μέταλλα με μαγικές ιδιότητες.

Ημερομηνία: 30 Ιουνίου
Ώρα: 10:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: 30 €

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής
Βασίλη & Μαρίνας Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
106 71 Αθήνα
Τ: 210-3611206 (εσ. 1041)
F: 210-3611349
E: hkatharakis@theocharakis-foundation.gr
www.thf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.