Αρχική InfoTeens Νέα Καλοκαιρινές διακοπές για Εριέττα Κούρκουλου και Κώστα Μαρτάκη

Καλοκαιρινές διακοπές για Εριέττα Κούρκουλου και Κώστα Μαρτάκη


Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου και ο Κώστας Μαρτάκης έκαναν κοινές διακοπές από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 1 Αυγούστου στην Αντίπαρο μαζί με μεγάλη παρέα οκτώ ατόμων. Τα δυο νεαρά παιδιά συνδέονται με στενή φιλία τα τελευταία χρόνια και κάθε καλοκαίρι κάνουν μαζί τα μπάνια τους.

Τα θαλάσσια σπορ ήταν η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια της Εριέττας και του Κώστα, ενώ τα βράδια έκαναν βόλτες στα σοκάκια και διασκέδαζαν σε μπαράκια του νησιού. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», την πρώτη μέρα που έφτασαν στην Αντίπαρο συνάντησαν και τον Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, που επίσης βρίσκονταν στο νησί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.