Αρχική Uncategorized Καλοκαιρινό μαθηματικό σχολείο στο Βόλο

Καλοκαιρινό μαθηματικό σχολείο στο Βόλο

Το μαθηματικό σχολείο που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Μαθηματικής Εταιρείας είναι ένας θεσμός με πάρα πολύ μεγάλη απήχηση, και για το λόγο αυτό παιδιά και γονείς της περιοχής αισθάνονται τεράστια ικανποίηση που τα παιδιά θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Το σχολείο θα λειτουργήσει από Δευτέρα 25 Ιουνίου μέχρι Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, τις ώρες από 10.00 έως 13.15. Τα μαθήματα θα γίνουν στο διδακτήριο του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.(Αθ. Διάκου 141).

Όπως έγινε γνωστό από την Μαθηματική Εταιρεία – παράρτημα Μαγνησίας, ο μέγιστος αριθμός τμημάτων είναι 10 και ο μέγιστος αριθμός μαθητών 200. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.